Introducere

Aceasta este politica privind protecția datelor a Media Med Publicis SRL. („Media Med Publicis”).

Media Med Publicis respectă confidențialitatea dumneavoastră și se angajează să vă protejeze datele personale pe care ni le-ați furnizat. Ne angajăm să colectăm și să folosim datele personale în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD).

Prezenta politica vă va informa cu privire la modul în care ne ocupăm de datele dvs. personale și vă va detalia drepturile dumneavoastră în legatură cu datele personale și modul în care legea (inclusiv RGPD) vă protejează.

Această politică privind protecția datelor privește datele personale ale clienților noștri, partenerilor de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora și angajaților acestora, potențiali angajați sau interni și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru (www.mediamed.ro), site-urilor afiliate* și la evenimentele noastre, precum și la datele personale colectate prin e-mail sau prin alte modalități off-line.

 1. [Informații importante și detalii despre Media Med Publicis]
 2. [Datele pe care le colectam]
 3. [Cum sunt datele dumneavoastră colectate]
 4. [Cum sunt datele dumneavoastră folosite]
 5. [Divulgarea datele persoanele]
 6. [Securitatea datelor dumneavoastră]
 7. [Păstrarea datelor]
 8. [Drepturile dumneavoastră]
 9. [Glosar]

—————— Detaliere —————–

 1. Informații importante și detalii despre Media Med Publicis

Scopul prezentei politici privind protecția datelor personale

Prezenta politică privind protecția datelor personale are ca scop informarea dumneavoastră despre modalitatea în care Media Med Publicis colectează și folosește datele personale ca urmare a folosirii website-ului, ca urmare a înscrierii la Evenimentele  (astfel cum sunt definite in Glosar) sau cursurile organizate de Media Med Publicis, ca urmare a abonării la newsletter-ul sau publicațiile Media Med Publicis sau ca urmare a colaborării de orice natură, actuale sau potențiale, cu Media Med Publicis.

Acest website nu este adresat minorilor și noi nu colectam date personale ale minorilor în mod conștient.

Este important să citiți această politică privind protecția datelor personale împreună cu orice altă notificare de informare privind datele personale sau orice notificare de procesare pe care o putem furniza în anumite ocazii atunci când colectăm sau procesăm date personale despre dumneavoastră, astfel încât să fiți pe deplin informați de modul și scopul folosirii acestor date. Această politica privind datele personale completează celelalte notificări și nu intenționează să le înlocuiască.

Operator

Media Med Publicis SRL este operatorul pentru datele dumneavoastră personale (denumită în mod colectiv „Societate”, „noi”, „nouă” sau „noastră” în această politica privind protecția datelor personale).

Modificări ale politicii privind protecția datelor personale

Această versiune a fost actualizată ultima dată la  13.12.2023.

Este important ca datele personale pe care le deținem să fie corecte și actuale. Vă rugăm să ne informați dacă datele personale se modifică în timpul relației cu noi.

 1. Datele pe care le colectăm

Datele personale sau informațiile personale înseamnă orice informație despre o persoană din care poate fi identificată persoana respectivă. Nu include date în care identitatea a fost eliminată (date anonime).

Pentru a furniza serviciile noastre, colectăm sau primim informațiile dumneavoastră personale în moduri diferite. Adesea alegeți ce informații să furnizați, dar uneori avem nevoie de anumite informații de la dumneavoastră pentru a le utiliza, astfel încât să vă putem furniza aceste servicii.

Este posibil să colectăm, să folosim, să stocăm și să procesam diferite tipuri de date personale despre dvs. pe care le-am grupat împreună (toate sau oricare):

De asemenea, colectăm, folosim și împărtășim date agregate de tipul Google Analytics, cum ar fi date statistice sau demografice. Datele agregate pot fi obținute din datele dvs. personale, dar nu sunt considerate date cu caracter personal în legislație, deoarece aceste date nu vă dezvăluie în mod direct sau indirect identitatea. De exemplu, putem cumula datele dvs. de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care accesează un serviciu sau produs al Media MedPublicis.

Nu colectăm nicio categorie specială de date personale despre dvs. (aceasta include detalii despre rasa sau etnia dvs., credințele religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele biometrice și genetice). De asemenea, nu colectăm nicio informație despre condamnări penale și infracțiuni.

Dacă nu ne furnizați date personale

În cazul în care trebuie să colectăm date cu caracter personal prin lege sau pentru executarea  unui contract pe care îl avem cu dvs. sau cu organizațiile la care sunteți afiliați și nu reușiți să furnizați aceste date atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem executa contractul pe care îl avem (de exemplu, pentru a vă furniza bunuri sau servicii). În acest caz, este posibil să fie necesar să anulați un produs sau un serviciu pe care îl aveți cu noi, însă vă vom anunța dacă este cazul în acel moment.

 1. Cum sunt colectate datele personale?

Utilizăm metode diferite pentru a colecta date personale inclusiv prin:

De asemenea, există situații în care colectăm date media la Evenimentele organizate de Media Med Publicis. Spre exemplu:

(i) dacă acceptați invitația de a fi speaker la o prezentare/workshop etc. în cadrul unui Eveniment Media Med, vom colecta date media: respectiv fotografii si video daca respectivul Eveniment este înregistrat;

(ii) dacă în cadrul unui eveniment înregistrat video alegeți să adresați întrebări panelului, atunci intervenția dvs. va fi înregistrată;

(iii) dacă în cadrul unui Eveniment, există un panou foto și veți solicita verbal personalului Media Med Publicis sau colaboratorilor Media Med Publicis să facă fotografii. Toate datele media vor fi colectate în cadrul Evenimentelor Media Med Publicis și doar în situația în care voluntar veți întreprinde acțiuni în acest sens.

 1. Cum utilizăm datele personale

Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:

Scopul pentru care utilizăm datele dumneavoastră personale

Am prezentat mai jos, într-un format de tabel, o descriere a tuturor modurilor în care intenționăm să folosim datele dumneavoastră personale și care sunt temeiurile legale pe care se bazează prelucrarea. De asemenea, am identificat care sunt interesele noastre legitime, acolo unde este cazul.

Rețineți că putem procesa datele dumneavoastră personale bazându-ne pe mai multe temeiuri legale, în funcție de scopul specific pentru care folosim datele. Contactați-ne dacă aveți nevoie de detalii cu privire la temeiurile legale specifice pe care ne bazăm pentru a procesa datele personale în cazul în care în tabelul de mai jos au fost stabilite mai multe motive.

Scop/Activitate

 

Categoria de date cu caracter personal Temeiul legal al procesării, incluzând interesul

legitim, acolo unde este cazul

Înregistrarea unui nou client/participant/cursant (a) Date de identitate

(b) Date de contact

Încheierea sau executarea unui contract.
Procesare și executare contract, incluzând:

(a)   Administrare costuri, onorariu, taxe;

(b)   Organizare Evenimente;

(a) Date de identitate

(b) Date de contact

(c) Date financiare;

(d) Datele tranzacției;

(e) Date pentru marketing și comunicare

(f) Date media

(g) Datele profilului

(a) executarea unui contract;

(b) interes legitim;

(c) obligație legală.

Pentru a administra relația cu dumneavoastră, incluzând:

(a) notificări despre schimbarea politicilor privind protecția datelor persoanele;

(b) pentru a vă solicita feedback sau să participați la sondaje;

(c) pentru a vă comunica solicitări sau alte aspecte legate de parteneriatul nostru.

(a) Date de identitate;

(b) Date de contact;

(c) Data profilului;

(d) Date de marketing și comunicare;

(a) executarea unui contract;

(b) obligație legală;

(c) interes legitim (pentru a păstra registrele

actualizate și pentru a analiza cum clienții

utilizează produsele și serviciile noastre)

Pentru a administra afacerea și acest web-site (incluzând troubleshooting, analize date, testare, mentenanță sistem, suport) (a) Date de identitate;

(b) Date de Contact

(c) Date Tehnice

(d) Datele profilului

(a) Necesar pentru interes legitim (administrarea

afacerii, administrarea infrastructurii IT)

(b) Necesar pentru îndeplinirea unei obligații legale;

Îndeplinirea obligațiilor legale de raportare la organizațiile profesionale și autoritățile competente (a) Date de identitate;

(b) Date de Contact

(a)   Necesar pentru îndeplinirea unei obligații

legale;

Comunicarea de sugestii și recomandări despre produse și servicii ale Media Med Publicis care sunt de interes (a) Datele de identificare

(b) Datele de Contact

(a)   Necesar pentru interes legitim (administrarea

afacerii)

(b)   Pe bază de consimțământ;

Comunicare în media (online/offline) (a)   Date Media (a)   Executarea unui contract;

(b)   Inters legitim

(c)   Consimțământ

Marketing

Ne străduim să vă oferim opțiuni privind utilizarea datelor personale, în special în ceea ce privește marketingul și publicitatea.

Oferte promoționale

Putem folosi datele dvs. de identitate, de contact, tehnice, de utilizare și de profil, pentru a forma o imagine asupra a ceea ce credem că ați dori sau că aveți nevoie sau care ar putea fi de interes pentru dvs. Acesta este modul în care decidem ce produse, servicii și oferte pot fi relevante pentru dumneavoastră.

Veți primi comunicări de marketing de la noi dacă ați solicitat informații de la noi sau ați participat la Evenimente sau cursuri organizate de noi sau dacă ne-ați furnizat datele dvs. atunci când ați intrat într-un concurs sau v-ați înregistrat pentru o promoție și, în fiecare caz, daca nu ați retras consimțământul.

Opțiuni

Ne puteți solicita să nu vă mai trimitem mesaje de marketing în orice moment printr-un e-mail la adresa [email protected] sau prin dezabonarea prin link-ul UNSUBSCRIBE din newsletter.

În cazul în care renunțați la primirea acestor mesaje de marketing, este posibil ca noi să continuăm să vă procesăm datele personale, în baza altui temei legal, în situațiile în care avem cel puțin două baze legale în temeiul cărora prelucrăm datele personale.

Modificarea Scopului

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim dintr-un alt motiv și că acest motiv este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să primiți o explicație cu privire la modul în care prelucrarea pentru noul scop este compatibilă cu scopul original, vă rugăm să ne contactați.

Dacă trebuie să folosim datele dvs. personale în scopuri nedeclarate, vă vom anunța și vom explica baza legală care ne permite să facem acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că vă putem prelucra datele dvs. personale fără cunoștințele sau acordul dvs., în conformitate cu regulile de mai sus, în cazul în care acest lucru este solicitat sau permis de lege.

 1. Divulgarea Datelor Personale

Este posibil să ne împărtășim datele dvs. personale cu părțile prezentate mai jos, în scopurile stabilite în tabelul de la punctul 4 de mai sus.

Solicităm tuturor colaboratorilor și partenerilor să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Nu permitem colaboratorilor să utilizeze datele dvs. personale în scopuri proprii. Aceștia pot să utilizeze datele dvs. personale doar dacă le acordăm permisiunea de prelucrare și doar în scopurile menționate de noi.

 1. Securitatea datelor

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. personale, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor dvs. personale. În plus, limităm accesul la datele dvs. personale acelor angajați, agenți, contractori și alte părți terțe care au neapărata nevoie de aceste date. Ei vor procesa numai datele dvs. personale conform instrucțiunilor noastre și vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.

Am instituit proceduri pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.

 1. Păstrarea datelor

Cât timp păstrăm datele personale

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul îndeplinirii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina în mod adecvat perioada de păstrare pentru datele cu caracter personal, luăm în vedere valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace.

 1. Drepturile dumneavoastră

În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale. Faceți clic pe link-urile de mai jos pentru a afla mai multe despre aceste drepturi:

Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile enunțate mai sus, vă rugăm sa completați formularul aferent și să ni-l transmiteți.

Fără taxe

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Ce putem solicita de la dumneavoastră

Este posibil să solicitam informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asiguram dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom tine la curent cu stadiul solicitării.

 1. Glosar

EVENIMENTELE MMP

Eveniment (e) înseamnă orice fel de eveniment organizat de noi inclusiv evenimentele virtuale, în colaborare cu clienții noștri sau cu partenerii noștri, indiferent de modalitatea în care este organizat, on-line (virtual), offline, sau orice fel de combinație dintre cele două variante,  respectiv: conferință, seminar, congres, webinar, workshop, prezentare, conferințăcu speaker în sală și participanți care se conectează online etc.

TEMEI LEGAL

Interesul legitim înseamnă interesul afacerii noastre în conducerea și gestionarea afacerii noastre pentru a ne permite să vă oferim cel mai bun serviciu / produs și experiența cea mai bună și cea mai sigură. Ne asigurăm că luăm în considerare și echilibrăm orice impact potențial asupra dvs. (atât pozitiv cât și negativ) și asupra drepturilor dvs. înainte de a vă prelucra datele personale pentru interesele noastre legitime. Nu folosim datele dvs. personale pentru activități în care interesele noastre sunt suprasolicitate de impactul asupra dvs. (dacă nu avem consimțământul dvs. sau dacă legea nu prevede altfel).  Puteți obține informații suplimentare despre modul în care evaluăm interesele noastre legitime împotriva oricărui impact potențial asupra dvs. în ceea ce privește anumite activități prin contactarea noastră.

Executarea Contractului înseamnă prelucrarea datelor dvs. în cazul în care este necesar pentru executarea unui contract la care sunteți parte sau la care o asociație sau societate la care sunteți afiliat este parte sau pentru a lua măsuri la cererea dvs. înainte de a încheia un astfel de contract.

Respectarea unei obligații legale sau de reglementare înseamnă prelucrarea datelor dvs. personale în cazul în care este necesară pentru respectarea unei obligații legale sau reglementare la care suntem supuși.

TERȚI

Terți interni

Alte companii din grupul Media Med Publicis care acționează ca operatori sau procesatori și care au sediul în România, asociați, angajați sau colaboratori Media Med Publicis.

Terți externi  

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Aveți următoarele drepturi:

Dreptul de acces la datele personale care prevede că aveți dreptul la o copie a datelor personale deținute de noi și de a verifica dacă acestea sunt procesate în mod legal.

Dreptul la rectificare prin care puteți solicita corectarea datelor personale pe care le deținem în legătură cu dvs. Aceasta vă permite să solicitați corectarea oricăror date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. Vă rugăm să aveți în vedere că este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”). Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale dacă nu mai există motive întemeiate să continuăm procesarea. Rețineți totuși că este posibil să nu putem întotdeauna să ne conformăm solicitării dvs. de ștergere din motive juridice specifice, care vă vor fi notificate, dacă este cazul, în momentul solicitării dvs.

Dreptul la opoziție cu privire la procesarea datelor personale atunci când procesăm date având ca temei interesul legitim (al nostru sau al unui terț) atunci când în situația dvs. particulară considerați că sunt încălcate drepturi și libertăți fundamentale. De asemenea, puteți formula opoziție cu privire la procesarea datelor dumneavoastră în scopuri de marketing. În unele situații putem demonstra motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților personale.

Dreptul de restricționare a prelucrării. Acest drept vă permite să solicitați să suspendăm procesarea datelor dumneavoastră personale în următoarele cazuri:

(a) dacă doriți să stabilim acuratețea și corectitudinea datelor;

(b) în cazul în care prelucrarea datelor de către noi este ilegală, dar vă opuneți ștergerii;

(c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu le mai prelucram deoarece aveți nevoie pentru a constata, a exercita sau a apăra drepturi în instanță;

(d) v-ați opus prelucrării datelor dumneavoastră, dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative pentru a le prelucra.

Dreptul la portabilitatea datelor. Vom furniza dvs. sau unei terțe părți pe care ați ales-o datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit în mod automat. Rețineți că acest drept se aplică prelucrărilor automate de date pentru care ne-ați acordat consimțământul sau, în cazul în care am utilizat datele, pentru a executa un contract cu dvs.

Dreptul de a retrage consimțământul atunci când ne întemeiem prelucrarea pe consimțământul dvs. Totuși, acest drept nu va afecta legalitatea prelucrărilor efectuate înainte de retragerea consimțământului.

Dreptul de a nu fi subiectul niciunei decizii individuale sau unui proces decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri care să producă efecte juridice care vă privesc sau vă afectează într-o manieră similară.

Website-urile Media Med Publicis sunt:

cnmf.mediamed.ro

cardioculture.mediamed.ro

cabinetul virtual.ro

conferinta-nefrocall.ro

conferinte-srp.ro

conferintaprimavara.ro

congres-endocrinologie.ro

congres-glaucom.ro

congres-srp.ro

congrescardiologie.ro

congresnefrologie.ro

congresumf.ro

curs-cardiooncologie.ro

ecocard.ro

e-chip.ro

evenimentesrc.ro

hf-forum.mediamed.ro

imagistica2023.ro

interdiab.mediamed.ro

iscp2022.ro

live.mediamed.ro

mediamed.ro

societate-hipertensiune.ro

societateadeglaucom.ro

srnefro.ro

urgemed.ro

vhdforum.ro

X